BESTILLING AV KLUBBKLÆR JANUAR 2021

Kjære alle medlemmer i Steinkjer Friidrettsklubb.

Godt nytt år!

Det er nå mulig å bestille klubbklær fra nettbutikken til Trimtex. Bestilling må gjøres innen  innen 24.01.2021, da stenger nettbutikken. Forventet levering er i uke 10.

Her er informasjon om framgangsmåte:
Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/steinkjerfik
Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: steinkjerfik
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på [email protected] eller per telefon 37 26 91 00.
Vi håper at mange benytter anledningen til å bestille klær!
En stor takk til Sverre Luktvasslimo, som holder kontakten med Trimtex og legger til rette for bestilling.
Vi må nok leve med noen restriksjoner fra myndighetene framover når det gjelder smittevern korona. Styret tilstreber å legge ut oppdatert informasjon på klubbens nettsider og på de uliike Facebooksidene og -gruppene.
Vi satser på at 2021 blir et bra friidrettsår, både for aktive utøvere, mosjonister, trenere, frivillige og medlemmer for øvrig.
Hilsen Liv Karin Olsen Flak, klubbleder