Funksjonærer/frivillige

Takk for at du vil hjelpe til!

Vedlagt ligger et regneark med faner for de ulike øvelsene og funksjonene. Klikk på dem og finn fram til ditt navn. Der finner du oversikt over når din vakt starter og slutter (NB! tidsskjemaet er ikke utarbeidet enda, og det kan komme justeringer på tidspunkt), og hvem som er øvelsesansvarlig. Noen få av dere er satt opp som banemannskap i tillegg til den funksjonen dere er spurt om å bidra på. Dette har sammenheng med at vi i år prøver å få til en bedre balanse mellom behovet for funksjonærer og arbeidsoppgaver. Eksempelvis er det behov for 14 banefunksjonærer under stafettene på søndag, mens det mesteparten av tiden er tilstrekkelig med 6. Tilsvarende har de topper under stafettene. Under slike avgrensede arbeidstopper satser vi på å «låne» funksjonærer fra funksjoner/øvelser som kan ha noen å avse. Vi håper alle dere synes dette er en fornuftig tankegang og stiller dere positive om det skulle bli spørsmål om endrede gjøremål.

Funksjonærlisten er ikke helt komplett for alle klubbene. Finner du ikke ditt navn, så er det fordi du har fått direkte informasjon fra den klubben du tilhører (Gjelder Snåsa og Ogndal)

Funksjonæroversikt (exel)

Når du kommer til Steinkjerhallen kan du bruke inngangen som er på siden mot kunstgressbanen, evt bruke hovedinngangen og gå opp trappa til 2. etg.  Der befinner du stevnekontoret seg. Her blir du registrert og får utdelt t-skjorte og matpakke. Det anbefales å ha en tykkere genser under  t-skjorten. Temperaturen i hallen er ca 17 grader. I tillegg til matpakken får alle funksjonærene også drikke og varm mat. Vi kan friste med gode hamburgere fra Grilstad . For de av dere som kommer rett fra jobb på fredag tar vi sikte på å servere hamburgeren i normal middagstid slik at dere slipper å tenkte på middag.

Når du har ledig stund, pause eller er ferdig med økta di, vil vi at du skal være annet sted enn på selve friidrettsbanen. Finn deg gjerne en plass på tribunen. På banen skal det kun være utøvere og funksjonærer i arbeid. Anbefaler for øvrig joggesko eller gode sko!

Gi beskjed hvis det plutselig skulle dukke opp noe uforutsett som gjør at man ikke kan bidra likevel.

Funksjonærer i kiosk oppfordres til å bidra med 3 liter vaffelrøre. Det går mengder!!
Lykke til alle sammen!!

Det er fortsatt mulig å melde seg som frivillig under Ungdomsmesterskapet i friidrett.

Med godt over 500 deltagere, trenere, familie og andre tilskuere, er det mange funksjoner som skal dekkes av frivillige. Steinkjeralliansen ønsker å knytte til seg flere frivillige som kan bidra denne helga og bidra i et sosialt og hektisk fellesskap.

Alle som hjelper til vil få utdelt  t-skjorte og drikke/matpakke når de registrerer seg ved ankomst, på stevnekontoret.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med

Tove Damås, tlf. 481 68 272 , e-post: [email protected], eller

Tone Moan tlf. 400 43 975, e-post: [email protected]