Mange Steinkjer-utøvere i aksjon 14.-15.08

Det har vært en aktiv helg for Steinkjer FIK som ble innledet med Martnasstafett torsdag 12.08.
Helgen 14.-15. august har mange av våre utøvere vært i aksjon både på hjemmebane og i Namsos og Trondheim.

Hele 9 FrameRunnere fra Steinkjer FIK deltok på Landsstevnet på Steinkjer 14.08. Her ble det oppnådd flotte resultater av alle 9, og det ble satt mange personlige rekorder. Komplett resultatliste finnes her: Landsstevne FrameRunning Resultatliste

På TA-Sprint Finalene som også ble arrangert på Guldbergaunet lørdag deltok Jonas Belbo Lagestad, Xin Adian Benum Luong og Mateo Jonah Henderson fra Steinkjer FIK i G12. Jonas vant både 60m og 600m, og alle tre sopte med seg flere medaljer.
Jonas: 60m: 8,93, 600m: 1,47,44
Xin Adian: 60m: 9,01, Lengde 4,28, Liten Ball: 34,11
Mateo: 60m 9,20, 600m: 2,20,19, Lengde 4,07, Liten Ball: 25,80

I Namsos har Sigve B. Hårberg og Sander Dalbu deltatt på NA-karusell. Her løp Sigve 100m på 11,50 (+1,8) og 200m på 23,04 (+0,1), mens Sander fikk 11,44 (+1,8) på 100m og 23,18 (+0,1) på 200m.

6 utøvere har også deltatt på Trondheimslekene. I J13 deltok Kaja Sormul Aas og Ruby Berg-Vindsetmo, og her ble det både løpt fort og hoppet langt. Kaja vant 60m i klassen på 8,93 (+0,5), mens Ruby fikk 9,24 på 60m og ble nr 4. I lengde ble jentene hhv nr 2 og 3 med 4,13 (Kaja) og 3,89 (Ruby). I tillegg løp de 200m på søndag på 30,35 (Kaja) og 30,59 (Ruby).
Andre Steinkjer-resultater:
Amalie G. Bjørnstad (KS) – 100m: 13,09 (-0,4) og 13,03 i 100m Finale.
Jonas B. Lagestad (G12) – 200m: 29,33 (+0,9)
Obaidullah Obaidi (MS) – 200m: 23,43 (+1,4)
Petter O. Fuglestrand (MS) – Høyde: 1,60

På Guldbergaunet lørdag løp Sivert Moen (G17) og Bastian E. Aurstad (G16) dessuten godt på 300m hekk. Sivert fikk tida 41,30 som er pers og årsbeste i 17-årsklassen i Norge denne sesongen. Bastian løp på 37,98 som er tredje beste tid i klassen gjennom tidene, kun 15 hundredeler bak aldersrekorden til Andreas H. Bakketun. Førøvrig Bastians høyeste score på Tyrvingtabellen noen gang med 1175 poeng.