Steinkjer Indoor 21.-22. Januar – Tidsskjema og Resultater

Steinkjer FIK ønsker velkommen til todagers-stevnet Steinkjer Indoor 21.-22. januar 2023. Vi kan gledelig konstantere at det er ca 250 påmeldte utøvere til stevnet. Stevnestart er kl 11:00 på lørdag og kl. 10:00 på søndag. Her er detaljert tidsskjema for stevnet:

Tidsskjema LØRDAG
Tidsskjema SØNDAG v2 (v2: NY tid Tresteg J16, KS kl 13:10)

Startliste per lørdag formiddag

Resultater

Superfinaler på 60m: Vi setter opp superfinaler på 60m for Kvinner lørdag kl 13:45, og for Menn kl 13:50. De 8 beste tidene for hhv Kvinner og Menn (uansett årsklasse) vil gå til superfinalen.

60 m Superfinale KS – startliste
60 m Superfinale MS – startliste

Premiering
8-12 år: deltagerpremie til alle – POKAL. Ingen premiering etter hver enkelt øvelse.
13-14 år: Medaljer (Gull, Sølv og Bronse) deles ut til de tre beste i hver øvelse. I tillegg felles utdeling av deltagerpremie til alle i årsklassen – POKAL.
15 år ->: Medaljer (Gull, Sølv og Bronse) deles ut til de tre beste i hver øvelse. Vinner i hver øvelse får også et gavekort fra Elkjøp.
Alle premieutdelinger er angitt i tidsskjema. Følg med på når det er utdeling for din årsklasse/øvelse og møt opp til utdeling.

Persepremier
Alle som setter ny pers er med i trekning av persepremier. Alle kan ikke komme først i mål eller hoppe høyest, men setter man pers har man levert sin aller beste prestasjon!
Trykk her for å komme til digitalt skjema for registrering av ny Pers.

Vi legger også ut startlister så snart disse er klare, og det vil også komme mer info om resultatservice etc.

Invitasjon Steinkjer Indoor 2023
Link til påmelding i Isonen her (påmeldingsfrist var 17.01.23)

Stevnet er godkjent av World Athletics som en “World Ranking Competition”, noe som fra 2023 er nødvendig for at resultatene skal være gyldige f.eks for kvalifisering til internasjonale konkurranser.