Grong Sparebank Steinkjerlekene – Tidsskjema og Resultater

Steinkjer FIK ønsker i samarbeid med Grong Sparebank velkommen til to-dagers friidrettsstevne på Guldbergaunet 25.-26. mai 2024.
Stevnestart er kl 11:00 både lørdag og søndag. Det er meldt varmt vær – husk solhatt og pass på væskebalansen!

Her er detaljert tidsskjema for stevnet:

Tidsskjema lørdag 25. mai v2 (Ny tid for J16-J17 400m – slått sammen med J15 kl 13:40)
Tidsskjema søndag 26.mai

Deltakerliste

Resultatliste Grong Sparebank Steinkjerlekene 2024

Superfinaler på 100m: Vi setter opp superfinaler på 100m for Menn/Gutter lørdag kl 13:00 og Kvinner/Jenter kl 13:05.
De 8 beste tidene for hhv Kvinner og Menn (15 år – senior) vil være kvalifisert for superfinalene. Om kvalifiserte utøvere ikke ønsker å stille i superfinalen er det fint om det gis beskjed til sekretariatet.

Premiering

6-12 år: Deltakerpremie (pokal) til alle. Ingen premiering etter hver enkelt øvelse. Se tidspunkt i tidsskjema for når utdeling skjer for årsklassen. Utøvere som kun deltar søndag får pokal ved å henvende seg til premieutdeler.
13 år ->: Medaljer (Gull, Sølv og Bronse) deles ut til de tre beste i hver øvelse.
Alle premieutdelinger er angitt i tidsskjema. Følg med på når det er utdeling for din årsklasse/øvelse og møt opp til utdeling.

Persepremier
Alle som setter ny pers er med i trekning av persepremier. Alle kan ikke komme først i mål eller hoppe høyest, men setter man pers har man levert sin aller beste prestasjon!
Trykk her for å komme til digitalt skjema for registrering av ny Pers

KM-øvelser
Det er innlagt KM for Nord-Trøndelag Friidrettskrets i øvelsene Høyde og 300m/400m hekk samt kappgang for følgende klasser: Jenter/Gutter 15 år, 16 år, 17 år, 18-19 år, KS, MS. I tillegg er også 5000m KM-øvelse for følgende klasser: KS, MS, Kvinner veteran og Menn Veteran.
Kretsmesterskapet gjelder kun for utøvere som representerer klubber i NT Friidrettskrets, og KM-medaljer tildeles kun utøvere fra Nord-Trøndelag.

 

Se invitasjon med oversikt over øvelsesutvalg her:

Invitasjon Grong Sparebank Steinkjerlekene 2024